Stabilizatorë, Inverter dhe UPS

Stabilizatorë, Inverter dhe UPS

Stabilizatorët, Inverterat dhe UPS janë pajisje elektrike me përdorim të gjerë në ambiente shtëpie apo pune. Përdorni modelet e ndryshme të stabilizatorëve në Megatek të cilët mbrojnë pajisjet elektrike nga luhatjet e tensionit; Inverterat të cilët ndryshojnë tensionin e burimit të energjisë; dhe UPS-të të cilat me anë të baterisë që posedojnë mbajnë pajisje të ndryshme në linjë për të patur energji elektrike dhe në raste shkëputje.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved