Mokete për podiume

Mokete për podiume

Në Megatek do të gjeni mokete në ngjyra të ndryshme, të përshtatshme për vendosjen në podiume dhe evente të ndryshme. Përmes tyre mund të mbuloni hapësira të konsiderueshme, duke krijuar ndjesinë e një ambienti madhështor. Pastrohen lehtësisht me vakun dhe janë me cilësi të çerfitikuar.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved