Profile dhe Aksesorë alumini

Profile dhe Aksesorë alumini

Megatek është kujdesur që të sjellë në dizpozicionin tuaj një gamë të gjerë për hekura dhe profile, duke siguruar edhe aksesorë alumini të ndryshëm. Këtu do të gjeni profile omega, kapak me HPL, profile horizontale, si dhe çdo aksesor të mundshëm për këto profile. Tashmë e dini që në Megatek do të mund të gjeni gjithçka ju duhet për të krijuar një bazë të fortë strukturore në projektin tuaj të rradhës.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved