Krik makine dhe Çelës gome

Krik makine dhe Çelës gome

Në çdo makinë duhet të ketë vend për një krik për situatat e papritura dhe emergjente. Në Megatek do të gjeni krik makine me mundësi ngritje të automjeteve me peshë të lehtë dhe deri në kamionë të peshave të rënda. Gjithashtu i gjeni me mundësi aplikimi për transportimin dhe nivelimin e mekanizmave industrial. Është mirë të jeni të përgatitur për të zgjidhur probleme të ndryshme në makinën tuaj gjatë udhëtimeve.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved