Grila për dritare

Grila për dritare

Të gjithë e adhurojnë dritën natyrale në shtëpi, por ndonjëherë duhet pakëz privatësi dhe mbrojtje nga rrezet e forta të diellit. Grilat ndihmojnë në problemin tuaj me diellin edhe në dritaret më të mëdha! Kemi sjellë modele të ndryshme grilash duke filluar nga ato veneciane, roll apo romane.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved