Vida vetëfiletuese çeliku

Vida vetëfiletuese çeliku

Megatek ju ofron një gamë të gjerë të vidave, përfshirë këtu dhe vidat vetëfiletuese në material çeliku. Në varësi të projektit me të cilin jeni duke punuar, mund t'ju duhet të përdorni lloje të ndryshme vidash, në materiale të ndryshme. Vidat vetëfiletuese kryejnë njëkohesisht dy veprime: shpimin në metalin ku aplikohet dhe bërjen e filetimit në metalin ku aplikohet.

Items 1-28 of 164

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 164

Faqja
për faqe