Vida druri inoksi

Vida druri inoksi

Vidat e drurit të inoksit përdoren në industri nga më të ndryshmet, por specifikisht në industrinë e përpunimit të drurit në sektorin e marinës. Ato i gjeni në Megatek me diametër dhe gjatësi të ndryshme dhe në dy lloje kokash filetimi: kokë kryq konike dhe gjysëm të filetuar ose të plotë si dhe kokë hegzagonale me rondele të inkorporuar dhe gjysëm të filetuar ose të plotë.

Items 1-28 of 63

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 63

Faqja
për faqe