Shkarkime çatie

Shkarkime çatie

Në mënyrë që të kemi një shkarkim total të ujërave nga çatitë dhe soletat, Megatek ka menduar për gjithçka në detaje. Sistemi i shkarkimit cilësor që mund të krijoni me aksesorët që gjeni këtu, krijon mundësinë që ujërat e shiut të devijohen pa dëmtuar fasadat dhe muret. Të gjitha këto produkte vijnë në një sistem të plotë me ulluqe, tuba, brryla dhe aksesorë.

Items 1-28 of 77

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 77

Faqja
për faqe