Litar lini

Litar lini

Litarët prej lini natyral me përmasa të shumta, kanë një fushë përdorimi të gjerë në ambiente të jashtme por edhe në ujë. Litarët e linit që gjeni në Megatek janë rezistentë ndaj ujit, vajit, naftës. Materiali prej lini natyral e bën këtë litar të ketë qëndrueshmëri si dhe lehtësi në përdorim.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe