Zgara ulluqesh

Zgara ulluqesh

Zgarat ofrohen në Megatek në dimensionet më të kërkuara. Ato kanë kapacitet të lartë ngarkese dhe mund të përdoren mjaft mirë në ato raste kur prania e gropës nuk duhet të jetë shumë e dukshme, duke ruajtur në këtë mënyrë estetikën e dyshemesë. Ato kanë peshë të lehtë por me jetëgjatësi të madhe dhe kapacitet për t’i rezistuar ngarkesave te ndryshme, temperatura të ulëta, kimikateve, kripërave dhe acideve.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved