Furça dhe Krehëra

Furça dhe Krehëra

Jo vetëm ju, por dhe kafsha juaj shtëpiake i meriton disa momente relaksi dhe përkujdesjeje! Në Megatek do të gjeni furça dhe krehëra të përshtatshme për krehjen e gëzofit dhe masazhimin e lëkurës. Ato janë lehtësisht të pastrueshme dhe antibakteriale.

Items 1-28 of 41

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 41

Faqja
për faqe