Ulluqe betoni

Ulluqe betoni

Pavarësisht nëse jeni duke vendosur një sistem kullimi nëntokësor të brendshëm dhe jo vetëm, në Megatek do të gjeni të gjitha produktet dhe aksesorët e nevojshëm. Ulluqet e betonit janë zgjedhje ideale për të mbledhur dhe shkarkuar ujërat e shiut dhe meteorikë. Ato janë të projektuara për një rezistencë të lartë dhe performancë të mirë.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved