Çantë pazari e thjeshtë

Çantë pazari e thjeshtë

Qeset plastike janë të dëmshme për ushqimin dhe nuk duhet të qëndrojnë gjatë në kontakt me frutat apo perimet e blera. Prandaj nevojitet që të përdoret një çantë pazari e thjeshtë, e cila është më praktike dhe mbahet lehtësisht. Në Megatek mund të përzgjidhni çanta pazari të modeleve të ndryshme, të përshtatshme për përditshmërinë tuaj.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved