Higjenë dhe Përkujdesje

Higjenë dhe Përkujdesje

Higjena është më kryesorja për një rritje të mirë dhe të shëndetshme për të vegjëlit tuaj. I kemi përshkushtuar përqëndrim dhe vëmendje maksimale produktet tona, në respektimin e pH fiziologjik dhe butësisë së lëkurës së fëmijëve të të gjithë grupmoshave.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved