Aksesorë për porta metalike

Aksesorë për porta metalike

Përzgjidhni në Megatek aksesorë për porta metalike, të përshtatshëm për riparimin apo montimin e portave metalike, të cilat gjejnë përdorim kryesisht në ambientet e jashtme të shtëpive apo bizneseve. Në Megatek do të gjeni çdo gjë që ju duhet, duke përfshirë përforcimet e menteshave, përforcimet e bravave, përforcimet e kornizës së derës, pllakat e konvertimit, bulonat e zgjerimit dhe më shumë.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved