Vasketa

Vasketa

Për të paketuar ushqimin e porositur në një restorant apo thjesht për të ruajtur gatime të ndryshme për më vonë në frigorifer, mund të përdorni vasketa për mbajtjen e ushqimeve, të përzgjedhura nga koleksioni i pajisjeve të kuzhinës në Megatek. Vasketat janë të përbëra prej materiali alumini, i cili është i lehtë dhe higjienik në përdorim.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved