Ashkla druri

Ashkla druri

Për të gjithë të apasionuarit ndaj luleve, ju ftojmë të zbuloni ashklat prej druri të cilat i gjeni në Megatek me ngjyra nga më të ndryshmet. Ato mund të përdoren gjatë gjithë vitit përreth zonave të ndryshme dekorative siç mund të jenë kopsht me lule, vazo me lule, poshtë pemëve etj. Janë të qëndrueshme ndaj agjentëve atmosferikë si dhe ruajnë ngjyrën.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved