Karrige me mozaikë

Karrige me mozaikë

Stili i mozaikëve i përdorur në mobiljet e ambientit të jashtëm do të mbetet një ndër të preferuarit për shumë njerëz. Në Megatek ne kemi sjellë disa modele të këndshme të cilat mund të qëndrojnë mjaft mirë në oborrin, verandën apo kopshtin tuaj. Mjafton të zgjidhni formën dhe nuancat që kombinohen më së miri me pjesën tjetër të arredimit.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved