Dyll depilimi

Dyll depilimi

Në Megatek do të gjeni dylla depilimi me ekstrakte lulesh të ndryshme të cilët performojnë në mënyrë të shpejtë dhe pa shumë dhimbje gjatë proçesit të pastrimit të qimeve. Është gjithmonë mirë të keni në çantën e aksesorëve për përkujdesjen e trupit një dyll tepër për të qenë të përgatitur në çdo moment.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved