Kova akulli

Kova akulli

Për një servirje elegante të shisheve të shampanjës, verës, birrës apo pijeve të tjera që shërbehen të ftohta, mund të përdoren kova akulli për servirje, të ofruara nga Megatek. Kovat e akullit janë një aksesor mjaft i dobishëm dhe janë të përshtatshme për përdorim nga hotelet, baret dhe restorantet.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved