Pompa për akuariume

Pompa për akuariume

Te gjithë do të donim një akuarium plot fluska ajri, edhe pse zhurmën e pompës së ajrit pak kush e duron. Prandaj pompat e akuariumit në Megatek janë një zgjidhje perfekte, shumë e qetë për shkak të konstruksionit inovator të pompës dhe dhomave të cilat thithin valët e zërit dhe ulin nivelin e zhurmës.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved