Doreza dhe Veshje mbrojtëse

Doreza dhe Veshje mbrojtëse

Në proçese të ndryshme pune, mund t'ju duhet të pajiseni me doreza dhe veshje mbrojtëse për të ruajtur një higjienë të mirë për veten dhe të tjerët rreth jush. Asnjëherë nuk duhet të neglizhoni rëndësinë që kanë këto aksesorë për të shmangur rreziqe të shumta, ndaj Megatek ka sjellë për ju doreza dhe veshje mbrojtëse të ndryshme.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved