Fjongo dhe Lidhëse

Fjongo dhe Lidhëse

Gjatë qepjes mund t'ju nevojiten dhe fjongot apo lidhëset për dekorimin e veshjeve apo tekstileve të ndryshme. Në Megatek jemi kujdesur që t'ju kompletojmë me të gjithë aksesorët e domosdoshëm për një proçes pune sa më të lehtë dhe efikas. Zbuloni fjongot në ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved