Rondele inoksi e sheshtë

Rondele inoksi e sheshtë

Me një rezistencë të lartë ndaj ndryshkut dhe ndaj oksidimit, rondelet e sheshta prej inoksi ofrojnë një cilësi maksimale për t'u përdorur në fushën e ndërtimit dhe më gjerë. Ato sigurojnë një sipërfaqe të lëmuar mbajtëse për të shpërndarë ngarkesën e fiksuesit në një zonë më të gjerë. Megatek ofron rondele inoksi mjaft të forta, të përshtatshme për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved