Vajra dhe kremra depilimi

Vajra dhe kremra depilimi

Një tjetër mënyrë për t'u depiluar është përmes kremrave të depilimit. Ato janë idealë për një depilim efikas, pa dhimbje dhe me lehtësi në një kohë të shkurtër. Gjithashtu vajrat pas depilimit janë të domosdoshëm për rigjenerimin e lëkurës duke e lënë të hidratuar dhe të freskët.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved