Substrate, Inerte dhe Argjilë

Substrate, Inerte dhe Argjilë

Substrati i cilësisë së mirë siguron një bazë të përshtatshme për rrënjet e bimëve, inertet janë materiali që ndihmon në drejtimin e strukturës së tokës, ndërsa argjila ofron një burim të pasur me minerale që ndihmojnë në furnizimin e bimëve me elementë esenciale. Përdorni këto produkte nga Megatek për të siguruar një mjedis të përshtatshëm rritjes dhe për të kujdesur për shëndetin dhe bukurinë e bimëve tuaja.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved