Organizues për vegla

Organizues për vegla

Në varësi të punës që kryeni, mund t'ju duhet të përdorni vegla ose aksesorë në përmasa mjaft të vogla dhe për fat të keq është e lehtë që këto vegla të humbasin. Por Megatek ka sjellë për ju organizuesit e veglave për t'i ndarë ato sipas përdorimit dhe për t'i ruajtur të sigurta. Zgjidhni përmasën dhe materialin që dëshironi dhe kursejini vetes rrëmujën dhe humbjen e veglave në vendin tuaj të punës.

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe