Betoniere

Betoniere

Betoniere (përzierësi i çimentos me rërë për llaç dhe i çimentos me zhavor për beton) është një makineri që kombinon në mënyrë të barabartë çimenton dhe agregate si rërë ose zhavorr dhe ujë për të formuar beton. Një mikser tipik betoni që përdor një enë rrotulluese për përzierjen e përbërësve. Për punë me vëllim më të vogël, mund të përdoren betoniere portative në zonën e ndërtimit, në mënyrë që punëtorët të kenë kohë të mjaftueshme për të përdorur betonin ose llaçin para se të ngurtësohet.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved