Kavaleta

Kavaleta

Kavaletat që do të gjeni në Megatek janë të lehta për t'u montuar dhe mund të përdoren në çdo kënd vertikalisht ose horizontalisht. Në to mund të vendosni telajo në pesha të ndryshme. Zgjidhni atë që i përshtatet më së miri kërkesave tuaja dhe realizoni punën që dëshironi.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved