Lidhësa druri metalike

Lidhësa druri metalike

Lishëset e drurit metalike përdoren kryesisht në çati, dysheme dhe tavan me qëllim krijimin e një mbështetjeje të fortë dhe afatgjatë. Ato vijnë në Megatek si aksesorë dekorativë në variante ngjyrash dhe modelesh të ndryshme, duke kryer mjaft mirë dhe funksionin lidhës të drurit në forma të ndryshme strukturore.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved