Llamba makine 12 V

Llamba makine 12 V

Shpesh herë mund t'ju duhet të ndërroni llambat e makinës suaj. Në Megatek do të gjeni llamba të përshtatshme për të gjitha markat e makinave tuaja, mundësi zgjedhjeje sipas kategorive dhe specifikave të automjetit me cilësi dhe jetëgjatësi të garantuar. Në këtë kategori do të gjeni llambat 12 V të llojeve të ndryshme si H7, H4, H1, H3, HB4, HB3, H11 si dhe llamba sinjalistike dhe aksesorë të tjerë.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved