Tavolina

Tavolina

Tavolinat për fëmijë që kemi në Megatek janë të projektuara për të qenë sa më të sigurta falë formës së tyre, si dhe me një stabilitet të mirë. Krahas funksionit që kanë, ato i shtojnë stil ambientit të dhomës dhe një pamje më gjallëruese përmes ngjyrave të ndryshme.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe