Pjastër dhe Stilues Flokësh

Pjastër dhe Stilues Flokësh

Piastra dhe stiluesi i flokëve janë pajisje elektrike mjaft të rëndësishme që ju lejojnë të rregulloni flokët tuaja sipas dëshirës. Por është e vështirë që gjesh pajisjet e duhura për flokët, të cilat mund të dëmtohen lehtë nga pajisjet e gabuara. Këtu në Megatek ke mundësi të shumta zgjedhje, falë gamës së gjerë të markave dhe modeleve, të cilat përshtaten me çdo lloj floku!

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe