Rrota të rrotullueshme me frenim për karrige

Rrota të rrotullueshme me frenim për karrige

Rrotat e rrotullueshme me frenim përdoren më së shumti për karrige pune në ambiente zyre ose edhe për karrige studimi të cilat i duam lehtësisht të transportueshme nga njëri vend në tjetrin. Në këtë mënyrë, do të kemi më tepër prakticitet dhe fleskibilitet gjatë punës apo studimit. Gjithashtu falë sistemit të frenimit që ato kanë, e bëjnë qëndrimin statik më efikas.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved