Tjegulla

Tjegulla

Tjegullat janë përdorur për një kohë të gjatë për mbulimin e hapësirës së sipërme të ndërtesës, pasi krahas vetive termike, sigurisë dhe kursimit të energjisë, ato i japin banesës një pamje estetike dhe tërheqëse fasadës së banesës, falë modeleve dhe dizajneve të ndryshme që kanë. Megatek ka përzgjedhur disa nga modelet më të mira të tjegullave.

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe