Gota uji profesionale

Gota uji profesionale

Për përdorim të përditshëm, përdorni gotat profesionale të ujit, prej një materiali cilësor, rezistent ndaj larjeve të shpeshta në lavastovilje dhe përdorimit intensiv, si edhe ruajnë vetitë e pijeve të ndryshme të gazuara për një kohë më të gjatë. Në Megatek mund të gjeni koleksione të ndryshme të gotave profesionale të ujit, të përshtatshme për përdorim profesional në hotele, kuzhina, bare, restorante, etj.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved