Pistoletë lyerje

Pistoletë lyerje

Tani nuk ke më nevojë për profesionistë për të lyer shtëpinë! Me disa sprucime të shpejta dhe të sakta boje ti lyen çdo sipërfaqe në pak minuta dhe pa asnjë pikë bojë të shpërdoruar. Ideale për lyerje të shpejtë në të gjitha llojet e lyerjeve dhe e lehtë për t'u përdorur, pistoleta e lyerjes është ajo ç'ka mungon në gamën e veglave tuaja!

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved