Gone (Metër kënd)

Gone (Metër kënd)

Në varësi të fushës profesionale ku punoni, mund t'ju duhet një gone për të punuar në sipërfaqe dhe hapësira këndore. Në Megatek do të gjeni gone me ndarje numrash të gdhendur në trup dhe lehtësisht të dallueshëm. Gonet mund t'i përdorni gjerësisht në projektet e shtëpisë apo në punën tuaj të përditshme.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved