Korniza inoksi

Korniza inoksi

Kornizat e inoksit janë një zgjedhje e mirë për të mbajtur kujtimet tuaja të ëmbla si dhe për të ndriçuar çdo cep muri në ambientin tuaj. Zgjidhni mes modeleve dhe përmasave të ndryshme të kornizave të inoksit që gjeni në Megatek, për të ruajtur bukur kujtimet e këndshme me miqtë apo të afërmit tuaj.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved