Shishe vaji dhe uthulle

Shishe vaji dhe uthulle

Për të plotësuar kuzhinën tuaj me të gjithë produktet e nevojshme, Megatek ofron aksesorë kuzhine si shishe vaji dhe uthulle, të përbëra nga material cilësor dhe i qëndrueshëm. Shishet përdoren për servirjen e vajit dhe uthullës në tryezat familjare.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe