Tiganë inoksi

Tiganë inoksi

Tiganët e inoksit janë të lehtë në peshë, mjaft rezistentë ndaj përdorimit të vazhdueshëm në kuzhinë dhe materiali i inoksit ju lejon përdorimin e tiganit në çdo lloj recete apo gatimi! Në Megatek keni mundësinë të përzgjidhni tiganin tuaj të preferuar të inoksit falë një game të gjerë tiganësh të përzgjedhur për përdorim familjar për çdo kuzhinë!

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved