Bazament per shtrat lekundes

Bazament per shtrat lekundes

Nëse e keni zgjedhur shtratin lëkundës, është momenti për të zgjedhur bazamentin që i përshtatet më së miri. Në Megatek do të gjeni bazamente me një konstrukt të fortë si dhe mjaft praktik. Nuk keni pse të shqetësoheni për asgjë ndërsa kaloni momente relaksi në lëkundëse, pasi bazamenti ju jep siguri maksimale.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved