Pajisje saldimi me gaz

Pajisje saldimi me gaz

Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme të pajisjeve të saldimit me gaz, të ndara në varësi të materialit që do të aplikohet nxehtësia, siç janë pajisjet e saldimit të tubave të bakrit dhe aluminit, pajisjet e saldimit të bizhuterive dhe komponentëve të imët metalik si dhe pajisjet e aplikimit dhe ngjitjes së katramasë. Çdo pajisje karakterizohet nga specifikimet e veta teknike (temperaturë, lloji i gazit, modeli i punimit).

Items 1-28 of 35

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 35

Faqja
për faqe