Aksesorë/Lopata për pica

Aksesorë/Lopata për pica

Pica është një nga ushqimet më universale në botë dhe si e tillë shumë nga ne e kanë ushqimin e tyre të preferuar. Por kur flitet për bërjen e picave, puna bëhet më e vështirë! Në Megatek do të mund të gjeni një sërë aksesorësh apo lopatash për pica, të cilat ju ndihmojnë në bërjen e picave qoftë në mënyrë profesionale apo dhe thjesht në kuzhinën tuaj.

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved