Tavane të varura

Tavane të varura

Druri është materiali më tradicional që është përdorur për shekuj me radhë në ndërtimin dhe dekorimin e shtëpive. Edhe në ditët e sotme druri preferohet shumë në krijimin e një tavani, dhe nuk është për t'u habitur pasi druri mund të ngrohë çdo hapësirë duke shtuar njëkohësisht stil në ambientin tuaj. Në Megatek do të gjeni tavane druri prej pishe në forma pllakash me gjatësi dhe dimensione të ndryshme.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved