Aksesorë saldimi

Aksesorë saldimi

Megatek ju ofron aksesorë saldimi të ndërtuar me fokus kryesor plotësimin dhe suportimin maksimal të proçesit të saldimit dhe makinerive operuese, duke filluar nga pincat e saldimit, klemat lidhëse, majat udhëzuese për pistoletat Mig dhe aksesorë specifikë si: shtresa prej qeramike mbrojtëse, e aplikueshme në pistoletat MIG dhe TIG. Këtu do gjeni marka ndërkombëtare, me histori të gjatë operimi në treg dhe me cilësi të garantuar.

Items 1-28 of 75

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 75

Faqja
për faqe