Aditive

Aditive

Dëmtimi i komponentëve si pasojë e naftës së keqe dhe degradimi i tyre nga neglizhimi gjatë viteve, e bëjnë të vështirë, të lodhshëm dhe jo ekonomik transportin me anë të mjetit. Tashmë problematikat dhe riparimet e kushtueshme marrin fund, falë solucioneve aditive për komponentë të ndryshëm xhenerik. Përfaqësuar nga markat më të njohura dhe me zgjidhje specifike për çdo pjesë të makinës, si: sistemi i injektimit, rrugët e naftës, kambio, etj.

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe