Gota birre

Gota birre

Përzgjedhja e një forme apo përmase të caktuar të gotave të birrës luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e aromës dhe shijes së birrës. Në Megatek mund të gjeni një gamë të gjerë me gota birre, të përshtatshme për përdorim profesional, në bare, restorante apo birrari.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved