Lapsa për vetulla

Lapsa për vetulla

Mbushja e vetullave tuaja është një hap thelbësor në rutinën e makeup-it. Përmes lapsit ju mund të krijoni një "look" të theksuar dhe magjepsës ose mund të zgjidhni një pamje më natyrale, në varësi të stilit tuaj. Mbetet në dorën tuaj për të krijuar formën, nuancën dhe trashësinë që dëshironi për vetullat tuaja. Në Megatek ne kemi sjellë lapsa nga markat më të mira.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved