Graso dhe silikon sprai

Graso dhe silikon sprai

Grasot dhe silikonet sprai janë të domosdoshme për lubrifikimin e ingranazheve të pajisjeve industriale (punime në presion të lartë, temperaturë ekstreme apo natyrë kimike jo të qëndrueshme) dhe pjesëve metalike që punojnë në fërkim në pajisje më të thjeshta (mentesha, kuzhineta të sforcimeve të ulëta, qepena etj.)

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved